Hei,
Kristine her!

Mamma, kone, hundemamma, Spesialpedagog, Terapeut og Grunder.

Med andre ord: Mange roller, mange gleder, mange utfordringer!

Under kan du lese mer om meg og hvorfor angstarbeid er så utrolig viktig for meg!

1

2015

Jeg har alltid slitt med angst, men i 2015 nådde jeg toppen. Eventuelt bunnen. Plutselig klarte jeg ikke gå ut av døra lenger. Livet var badre angst, panikk og mørke.
Jeg tenkte at livet mitt var over. Jeg kommer aldri til å klare noe igjen..

2

2016

Men så skjedde det noe. Jeg er ikke helt sikker på hvordan, men jeg begynte å lære alt jeg kunne om selvutvikling, angst og hvordan jeg kunne få det bedre. Jeg var allerede utdannet Spesialpedagog, så på det grunnlaget begynte jeg å bytte meg sagte opp igjen. Jeg startet Hjertesamtaler, og begynne å snakke om alle temaene som inspirerte meg

3

2018

Og så ble jeg så heldig at jeg fikk oppleve å bli mamma til dette perfekte, vakre mennesket. Linnea ble født 05. August 2018, og livet fikk enda mer mening og boost. Jeg har lært mer dette året enn noe annet år!

4

Nå jobber jeg fulltid i Hjertesamtaler som terapeut. Jeg jobber med mennesker som sliter med angst, og får lov til å være en del av deres reise til en bedre hverdag. 
Jeg har hittil gått ned 30 kg fordi jeg har begynt å ta bedre vare på meg selv og følelsene mine, og jobber med et kurs i kognitiv terapi, og fortsetter å ta til meg alt jeg kommer over av inspirasjon og fagstoff. 

Selvsagt er angsten fortsatt tilstede i livet mitt.

Jeg har ikke noe tro på at angsten er noe vi skal bli kvitt, men heller å lære å leve på lag med den så du kan gjøre det du har lyst til.

Det er min største motivasjon!

Bestill en gratis startsamtale så hjelper deg deg til å starte din reise!