Mobirise alternative

Hva har du behov for?

Jeg tilbyr både medlemsportal, enkelttimer og kurs. Så med andre ord har jeg et tilbud i alle prisklasser og behov for behandling eller opplæring. Dersom du ikke helt vet hvilke av disse som passer deg best så anbefaler jeg deg at du setter deg opp på en gratis 30 min kartleggingssamtale så vi sammen kan finne ut av det!

Husk å lese vilkår før bestilling:

Medlemsskap

Kr                         299 per måned
  • Hjertemedlem er for deg som vil lære hvordan du kan bruke spirituelle tenkemåter til å håndtere angsten din

Enkelttimer

Kr                         950 per time
  • Husk at du får 50% på første enkelttime, og 20% på resten av timene som Hjertemedlem!

Pakke

Kr                         5400
6x60 min samtaler
  • Pakke for deg som vil dykke dypt ned i angsten din og endelig føle deg bedre

Tilbakemeldinger

"Kristine har en veldig varm og imøtekommende personlighet. Hun er behagelig å snakke med og lytte til. Gjennom sin åpenhet rundt egne erfaringer og opplevelser viser hun en helt unik forståelse. Jeg opplevde kommunikasjonen med henne som ekte og nær!"

"Jeg har gått til psykologer i mange år og aldri følt meg forstått eller at det har hjulpet. Etter å ha snakket med Kristine så føler jeg for første gang at jeg blir forstått, og at jeg har fått hjelp med angsten min.  "

"Kristine så hvordan jeg hadde det før jeg sa det selv. Hun fortalte meg også mye om meg selv som jeg ikke hadde innsett før. Jeg anbefaler henne virkelig. Jeg skal hvertfall tilbake igjen. Tusen takk, Kristine:)"