best css templates
Mobirise

Gratis samtale

Det er ikke alltid så lett å vite om en terapeut er rett for akkurat deg. Derfor vil jeg at vi først har en gratis 30 min innledningssamtale der jeg leder deg gjennom noen spørsmål for å finne ut om vi er en god match! Fyll inn skjema under så finner vi en tid som passer! 

Hvordan fungerer samtalene?

  1. Kontaktskjema - Det første du gjør er å sende meg en mail via kontaktskjema du finner nederst på denne siden, og jeg kontakter deg vanligvis innen 1 dag.
  2. Tid og link -Alle samtaler foregår på nett via et program som heter Zoom. Du trenger ingen pålogging eller mail for å logge deg inn. Det eneste du trenger er en link jeg sender deg etter vi har blitt enige om en tid for samtalen. Du trenger kamera og mikrofon for å delta. Jeg anbefaler at du bruker data for best lyd og bilde, men telefon/tablet kan også brukes. Dersom du ikke ønsker å ta samtalen over nett er det mulighet for å gjøre det over telefon.
  3. Samtalen - Du klikker på linken du har fått av meg på oppsatt tidspunkt, og vi møtes da over nett. Det første jeg kommer til å spørre deg om er om du kan si litt om hva du oppfatter er dine vansker, og hva du ønsker hjelp med. Deretter har jeg ulike spørsmål jeg bruker for å finne ut litt mer om deg, og vi avslutter med at jeg gir deg min ærlige mening om hvordan jeg kan hjelpe deg videre. Med andre ord er det en veldig hyggelig samtale, men det er veldig vanlig dersom du føler deg litt nervøs på forhånd! :)

Kontaktskjema

Fyll inn navn, email og litt om hva du ønsker hjelp med så kontakter jeg deg så fort jeg kan!